Adaptacije - renoviranje kuća i stanova

Adaptacija nekog prostora je složen posao i veliki izazov koji treba rezultirati kućom u kakvoj želite živjeti i prostora u kome želite boraviti. Velik dio najvažnijeg vremena provodimo s obitelji i prijateljima. To je možda poslovni, turistički prostor gdje provodimo puno vremena, ali i naši klijeni, gosti...

Vrijeme u obitelji želimo provesti u ugodnom ambijentu koji je po našem ukusu i u koji su utkane naše zamisli, želje. Isto je i s poslovnim prostorima.

Razočaranje koje duboko zadire u kućni budžet ili u trošak firme je nedopustivo i stoga je adaptacija kuće, stana, poslovnog ili bilo kojeg drugog prostora, posao koji treba dobro isplanirati.

Sa svakim klijentom nastojimo uspostaviti dugoročan partnerski odnos i ponuditi rješenje najprikladnije za klijenta:kako financijski tako i izvedbeno.

Vrijeme izvedbe je vrlo važno. Presudnu ulogu prilikom renovacije igra veličina kuće i obim potrebnih zahvata, da li je obuhvaćena vanjska strana kuće... Dobra tehnička opremljenost i organizacija omogućava nam veliku brzinu rada i kvalitete.

U našim smo aranžmanima maksimalno prilagođeni Vama i Vašim potrebama, a tu spada izvedba s našim ili Vašim materijalom, dogovor oko plaćanja i rokova...Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz