Armirački radovi

Armirački radovi ili armiranje obuhvaćaju ispravljanje, čišćenje, sječenje te savijanje i izrezivanje čeličnih šipki i armaturnih mreža. Tu su i transport, postavljanje i vezivanje armature. Nakon što su armirački radovi završeni, a prije početka betoniranja, armaturu pregledava nadzorni inženjer ili statičar.

Neki armirački radovi armirači obavljaju u pogonima gdje se proizvode betonske konstrukcije i elementi po narudžbi po određenim uvjetima i na načih prilagođen svrsi za koju će se armirano betonski elementi koristiti.

Jedan dio arimiračkih poslova se obavlja po potrebi direktno na gradilištu. Vrhunski smo osposobljeni za izvođenje armiračkih radova u građevinarstvu. Naše višegodišnje iskustvo, stručnost zaposlenika i opremljenost, omogućuju nam visoko kvalitetno izvođenje radova na svim vrstama armiranobetonskih konstrukcija u nisko i visokogradnji.

Izvođenje radova na svim vrstama armiranobetonskih konstrukcija u nisko i visokogradnji.

Montaža temeljnih armatura

Veće površine koje namjeravamo armirati, potrebno je postaviti i povezati ili povariti na samome gradilištu.

Armaturne mreže i armaturno željezo jedan su od najvažnijih dijelova koji osiguravaju kvalitetnu statiku budućeg objekta, te pospješuju čvrstoću i postojanost betonskih temelja, zidova i stropova.

Armiračke radove obavljanju armirači obučeni da taj posao obave kako to struka nalaže. Oni pripremaju i povezuju armaturno željezo na stručan način i čine da beton bude elastičan i čvrst. Na taj način nastaju konstrukcije i elementi od armiranog betona.Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz