Izgradnja bazena

U današnja stresna vremena kad najmanje imamo vremena za sebe i obitelj, svaka se sekunda pokušava što bolje iskoristiti. Opustiti se sa svojim najdražima postaje lusksuz i zato ono malo vremena druženja učiniti što kvalitetnijim, razlog je sve popularnije vrste gradnje-gradnja privatnog bazena.

Ugodno s korisnim leži u činjenici kako investicijom u izgradnju privatnog bazena znatno podići kvalitetu života, a ako je u komercijalne svrhe, kako podići i kategoriju apartmana, luksuzne ville, pa i hotela, te tako biti ukorak s vremenom i zahtjevima svjetskog turističkog tržišta.

Spektar Gradnja se bavi gradnjom bazena, polaganjem keramike u bazene, hidroizolacijom bazena, kao i njihovim ravnanjem. Gradnja obuhvaća sve dimenzije kao i cjelokupnu zahtjevnost projekta sa svim segmentima ugradnje opreme.

Naše su cijene povoljne, naši su bazeni dugotrajni i kvalitetni, naknadni radovi i renovacije na ravnanju, opločavanju ili hidroizolaciji, kvalitetno izvedeni. Zato kakvoća i postojanost vode u njima traje jako dugo, ako je odgovorno održavate.

Koristimo sva pozitivna iskustva drugih izvođača bazena, kao i preporuke vrhunskih svjetskih proizvođača bazenske keramike i ljepila, čija su iskustva znatno duža.

Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz