Izgradnja objekata

Izgradnja poslovnih i stambenih zgrada, obiteljskih kuća, i ostalih objekata aranžmanom ključ u ruke, se svakim danom sve više dokazuje kao najisplativiji i najadekvatniji način gradnje. Ovim je načinom nužno sve definirati, a to isključuje, uvjek najskuplja, improvizatorska rješenja, koja se mijenjaju od situacije do situacije.

Spektar gradnja Vam nudi izvedbu cijelog Vašeg projekta, a ukolilko ga nemate, u sklopu našeg aranžmana ćemo Vam ponuditi naše rješenje, injegovu izradu, kao i izvedbu.

Naše su izvedbe, dosada, uključivale najrazličitije vrste izgradnje: poslovnih objekata, turističkih objekata, obiteljskih kuća, moderno dizajnirani objekata, urbanih vila, vikendica najrazličitijih izvedbi. Sve je ovo garancija da ćemo i Vaš objekat izgraditi maksimalno kvalitetno, neovisno o materijalu kojim se izgradnja prvenstveno obavlja, arhitektskom i dizajnerskim rješenjima, stilu, namjeni...

Prilagođavamo se Vašim potrebama

Izvedbu izgradnje Vašeg objekta, sa svim detaljima i uvjetima, definiramo u prethodnim razgovorima. U svemu nam je nit vodilja želja investitora-naručitelja. Nastojat ćemo se maksimalno prilagoditi Vašim potrebama i mogućnostima. Napominjemo da je uz kopletnu izvedbu, moguća i roh-bau izvedba.

Kvaliteta

Jamčimo vrhunsku izvedbu po svim pravilima struke. Radimo isključivo s vrhunskim materijalima, a u radove, ako je potrebno, uključujemo samo kvalitetne i provjerene kooperante.

Individualni pristup - odgovornost

Želimo uvijek iznova naglasiti našu brigu oko detalja, koji će osigurati izvedbu u kojoj su u potpunosti utkane Vaše želje. Ovo je bitno, jer ćete na taj način ostvariti svoj stil i zaista se, u Vašoj kući osjećati "kod kuće". Razočaranje koje duboko zadire u kućni budžet je nedopustivo, jer se gradnja kuće ili poslovnog objekta ne događa svaki dan i uglavnom se odnosi na ispunjenje sna o vlastitom obiteljskom gnijezdu ili o vlastitm poslu. Zato je to posao koji treba dobro isplanirati i dogovoriti.

Većina naših dosadašnjih poslova ugovorena je sistemom preporuka, što govori više i od najbolje sročene reklame, a na sva Vaša pitanja u vezi građevinskih radova nastojimo pružiti odgovor ili dati ponudu u što kraćem roku.

Osiguravamo:

 visokokvalitetnu izvedbu objekata (cjelokupnog objekta, kao i svih pojedinih radova)

 dogovoreni rok realizacije

 korektnost i pridržavanje dogovora/ugovora u svakom segmentu gradnje

U samu je izgradnju kuće (ili drugog objekta) uključena široka paleta pojedinačnih radova:

 pripremni radovi s iskopima, odvozom ili nasipavanjem zemlje

 izvedbe potpornih zidova (ukoliko je potrebno)

 iskopi temelja

 šalovanje

 ugradnja armature

 betoniranje

 zidanje i žbukanje

 unutarnje uređenje s ugradnjom stolarije

 hidroizolacije

 termoizolacije

 izvedbe svih vrsta fasada

 krovopokrivački radovi

 radovi građevinski limarije

 izrada krovišta sa svim vrstama pokrova

 uređenje okućnice sa svim radovima (uz izgradnju bazena, raznih nadstrešnica, uređenje terase i sl.)


Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz