Krovovi i krovopokrivački radovi

Zaštita i estetika

Krov ima svoju ulogu. To je zaštita objekta. Međutim, istovremeno se mora uvažiti i estetska komponenta. Izazov višestrešnih krovova i koje nosi njihova atraktivnost kriju mnoge zamke. Prokišnjavanje, izolacija, neispravno ili loše postavljen pokrov, loše izvedena građevna limarija, mogu izazvati velike probleme, troškove ali i niz ostalih problema vezanih uz boravak u takvom prostoru.

Svjesni toga, a u mogućnosti da objedinimo i kvalitetu i estetiku, upustili smo se u tržišnu utakmicu i stekli zavidan rejting. Izrađujemo sve vrste dvo i višestrešnih krovova. Krovne konstrukcije, kao i kompletne krovove izvodimo od nastrešnica do golemih hala. Izveli smo niz najkompliciranijih i najzahtjevnijih projekata, višestrešnih i kosih krovova.

Naše je iskustvo zaista impresivno. Kao i bezbrojne reference kao dokaz konstantne profesionalnosti, tehničke besprijekornosti i trajno vrhunske kvalitete svih izvedbi: od najmanjih do najvećih. Vrstu drveta kao i pokrova prepuštamo Vama, a mi jamčimo vrhunsku izvedbu. Odgovorno tvrdimo da smo dorasli svakom zahtjevu investitora.

Možemo izvesti izgradnju krovnih konstrukcija po svakoj zamisli arhitekta i po izvedbeno najkompliciranijem projektu. U svojoj tradiciji izveli smo krovove najrazličitijih izvedbi. Investitori mogu biti institucije za sakralne objekte, kulturne spomenike, stare zgrade koje imaju svoj stil gradnje, moderno koncipirane zgrade u modernom redizajnu nekog od prošlih stilova gradnje...

Također izvodimo sve vrste drvenih konstrukcija: od različitih drvenih objekata, nastrešnica, pergola, sjenica do konstrukcija za određenu namjenu-neovisno o njezinoj veličini ili zahtjevnosti.

Krovni pokrov

Izbor krovnog pokrova je također prepušten Vama, a na raspolaganju su Vam brojne mogućnosti:

 glineni i betonski crijepovi svih vrsta ("CREATON", "JUNGMEIER", "TONDACH", "BRAMAC"...)

 limeni pokrovi svih vrsta (falcani, trapezni oblik crijepa)

 bitumenska i drvena šindra

 pločasti pokrovi: "GERARD" krovne ploče

 "PREFA" krovne ploče, šindre i rombovi

 "ETERNIT" ravne i valovite ploče

 sve ostale vrste pokrova (škriljevac, slama...)

Ostale usluge

Naša kompletna usluga krovopokrivačko-tesarskih radova je zaista kompletna i ne postoji ni jedan posao vezan za krovišta ili drvene konstrukciju, a da ga mi ne odrađujemo. Ovo su samo najčešće.

 izrada novih krovišta

 pokrivanje krovova

 sanacija starih krovišta

 zamjena dotrajalih pokrova novima

 ugradnja krovnih prozora

 izgradnja krovnih kućica

 izvedba nastrešnica, sjenica, pergola...

Krovni prozori

Ne štedjeti na ugradnji kvalitetnih materijala - koliko važi za krov, isto, pa i više, vrijedi za krovne prozore.

Potkrovlja su opremljena krovnim prozorima, kojima se postiže bolja osvjetljenost prostora nego klasičnim vertikalnim i to upravo zbog kuta nagiba u odnosu na prirodni izvor svjetlosti.

Igra svjetla i sjene, koja se stvara lomovima u stropu, daje dodatnu atrakciju potkrovlju, koje izgleda efektno čak i bez namještaja

Izbor prozora je važan, kao i način na koji se ugrađuju. Razmatrajte samo one renomiranih proizvođača poput Veluxa. Preporučujemo ugradnju električno pokretanih krovnih prozora sa senzorima za oborine.

Krovovi i krovopokrivački radovi | Krovni prozori | Spektar gradnja | Umag | Istra

Osim što električno pokretanje omogućuje njihovu ugradnju na teže dostupna ili visoka mjesta, senzori za oborine omogućit će potpuno bezbrižan život u potkrovlju, bez potrebe za gledanjem vremenske prognoze i zatvaranja svih prozora prije odlaska iz kuće.

Kao dugogodišnji izvođači ugradnje prozora, mi možemo garantirati pravilnu ugradnju kod koje će sve zamisli proizvođača doći do punog izražaja i pridonijeti da Vaše potkrovlje zablista punim sjajem.

Uslugu pravilne ugradnje krovih prozora možete naručiti i kao samostalnu uslugu.

Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz