Završni radovi

Kvaliteta, funkcionalnost i estetika - 3 stožerne kvalitete pri izvedbi bilo koje djelatnosti, posebno dolaze do izražaja u graditeljstvu.

S kojim će se efektom moći koristiti sve što se gradi ili što je već izgrađeno, ovisi o završnim radovima.

Ugodan osjećaj, rado boravljenje i zadržavanje u nekom prostoru, kvaliteta susreta... uvelike ovise o stvorenom ugođaju, njegovoj funkcionalnosti i kvaliteti izvedbe.

Budući da su ovi radovipovezani sa značajnim budžetom, razumljiva je osjetljivost naručitelja na konačan rezultat.

Podopolagački radovi

Podne obloge imaju golem utjecaj na izgled privatnih i poslovnih prostora, jer pokrivaju velike površine. Prostor je cjelina i zato podovi moraju biti uklopljeni u prostor na način da ga sukreiraju.

Obzirom na bogatu ponudu u mogućnosti ste odabrati moderne, tradicionalne, rustikalne, patinirane i druge podne obloge koje će domu dati toplinu i naglasiti ljepotu prostora.

Na prvi pogled se možda čini da je polaganje podova jednostavan posao, potrebna su znanja, vještine i odgovarajući alat kako bi pod bio kvalitetno postavljen i imao dugi vijek trajanja.

Pri tom se mora imati na umu i estetika, jer je ona ta koja na prvi pogled odbija i privlači, a tek tada se zapaža da je sve korektno izvedeno.

Zato je pitanje izvođača, kao i kod svih poslova, bitno. Tvrtke poznate kao pouzdane kroz dulju vremensko razdovlje su uvjek pravi izbor.

Podopolagački radovi su neizbježni su prilikom adaptacije starih ili izgradnje novih objekata.

Mi Vam nudimo mogućnost da iz bogatog izbora odaberete podnu oblogu koja Vam se najviše sviđa, a na nama je da polaganje podova odradimo profesionalno i stručno kako bi Vaši interijeri zablistali. Naši radovi pri podopolagačim radovima us slijedeći:

 pripremanje podloge za polaganje podova

 polaganje podova

 brtvljenje podnih površina

 obnova podova u starim zgradama

 ugradnja toplinske izolacije ispod podnih obloga

Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz