Uređenja interijera

Prostor u kome radite i boravite ili možda živite, treba biti uređen prema Vašim vlastitim mjerilima i u skladu s vlastitim mogućnostima. Zapažanje i osjećanje detalja vrlo je važno za kvalitetno uređenje prostora, ali i za život uopće. Osobnost se uvijek prepoznavala i izražavala detaljima. Maštovitost i stručnost u izvedbi koja će stvoriti unikatan prostorni ugođaj, poželjna je i potrebna. Prostor bez duše, a dajete ju baš Vi svojim stilom života i detaljima koji ga prate, nema pravu vrijednost.

Zato je izuzetno važna kvaliteta i stručnost pri izvedbi ovog osjetljivog građevinskog zahvata.

Naša tvrtka iz vrlo bogatog iskustva nudi oblikovanje Vašeg prostora, neovisno o namjeni, upravo prema Vašoj želji.

Nakon punih 20 godina iskustva i uspješnog djelovanja u vrlo različitim sredinama, naša je tvrtka usvojila i u praksi primjenjuje ove zakonitosti.

Kod uređenja interijra u novogradnji, bogatom ponudom kvalitetnih izvedbi određenih radova, omogućujemo Vam isticanje detalja koji najbolje izražavaju Vaš stil, Vašu osobnost i na taj način čine da se u tom prostoru zaista osjećate "kod kuće", ali i na najbolji mogući naćin izraziti Vašu osobnost i stil ili imidž Vaše tvrtke ili djelatnosti kod poslovnih prostora.

U uvjetima velike konkuretnosti na tržištu, vlastita prepoznatljivost je od presudnog značenja za uspjeh. Jedinstvenost Vašeg vlastitog stila je najbolja garancija uspješnog uređenja prostora i jamstvo da ćete se u njemu najugodnije osjećati, ne samo Vi nego i poslovni suradnici kao i klijenti.

Suha gradnja

Želite li i Vi prostor u kome živite ili radite oblikovati prema svom ukusu? Želite li promjene u svom domu, uredu?

Sistemi suhe gradnje i svi ostali građevinski radovi su nastali koko biste svoj prostor mogli oblikovati prema svojoj želji, potrebi poslovne djelatnosti, prema određenom stilu. Mogućnosti su neograničene.

Naša je iskustvo veliko: radili smo po vlastitim idejnim rješenjima i po projektima. Naš je tim trasirao put uspješne graditeljske tvrtke visokom profesionalnošću, prilagodljivošću i kreativnošću. Izveli smo bezbrojne radove širom istre i Kvarnera, ali i šire, od klasičnih kuća i stanova, unikatnih vila do moderno dizajniranih prostora (stambenih, poslovnih...)

U ponudi naše tvrtke su i brojne mogućnosti suhe gradnje koje mogu zadovoljiti svačiji ukus:

 pregradni zidovi

 oblaganje zidova

 ugradbeni ormari

 niše

 police

 izrada i ugradnja kliznih stijena

 program rastresenih stropova i mineralnih ploča (Amstrong, OWA...)

 kompletan program za zidove i stropove

 izrada suhih podova (estriha)

 izrada raznih kaskada i lukova

 montaža bordura i štukatura
Adresa

Soši 50 G
52 470 Umag

Pratite nas

Facebook

SPEKTAR GRADNJA@Copyright 2021 -  All right reserved - Created by ProBiz